FASE 2

Saffrou is centraal gelegen in Oudenaarde, aan de Blekerij- en Dijkstraat. Op wandelafstand van het station, de markt en het stadspark, vormt deze locatie de ideale uitvalbasis om zowel je eigen groene woonwijk als de prachtige Vlaamse Ardennen te verkennen.

In de tweede fase van Saffrou worden 26 nokwoningen en 58 appartementen gerealiseerd, verspreid over 3 gebouwen: Henri, Victor en Stoom. De huizen bieden keuze uit 3 of 4 slaapkamers, terwijl de appartementen variëren van 1 tot 3 slaapkamers. Zowel de woningen als de appartementen beschikken over één of meerdere terrassen.

De opleveringen starten vanaf oktober 2024, beginnend met de woningen en geleidelijk gevolgd door de appartementen.

NOKWONING

De specifieke dakvorm van de nokwoningen is enerzijds een een knipoog naar het industriële verleden van de site, en anders zorgt het voor extra ruimtelijkheid. Elke woning heeft achteraan een eigen tuin en carport, toegankelijk via een private steeg. Er zijn verschillende typologieën en indelingen beschikbaar, telkens duurzame BEN woningen met focus op een hoog woon- en leefcomfort.

STOOM

Stoom is het kopgebouw van de tweede fase, grenzend aan het authentieke Machineplein, en is de witte parel in het gezelschap. Dit gebouw biedt 16 appartementen met diverse indelingen, elk voorzien van kwalitatieve inpandige terrassen.

HENRI

Henri, genoemd naar de kleine Saffre broer, bevat 12 doorzonappartementen met inpandige terrassen en privé buitenruimtes voor de gelijksvloerse units. Alle appartementen zijn ontworpen met het oog op levenbestendig wonen.

VICTOR

Victor, vernoemd naar de grotere broer Saffre, huisvest 30 appartementen van verschillende omvangen. Ook beschikken de gelijksvloerse units over privé buitenruimtes. Samen vormen de gebroederlijke gebouwen een gemengd woongeheel rondom de 2000 m² grote groene binnentuin.

FASE 2 WORK IN PROGRESS. WE WERKEN MOMENTEEL HARD AAN SAFFROU.

WENS JE MEER INFO?

CONTACTEER ONS

Verstuur je bericht via het formulier. Wij helpen je graag!






    Uw gegevens worden verwerkt volgens ons privacybeleid.